inspectie van de auto schade na een crash - autoschade stockfoto's en -beelden

Wanneer er op welke manier dan ook schade aan uw auto wordt toegebracht, kunt u de volgende gevolgen verwachten:

De reparaties voor bestaande schade bedragen £ 2.000,00 of er is een tekort als het schadebedrag meer dan £ 2.000,00 bedraagt. Wat de omstandigheden ook zijn die tot de schade hebben geleid, de autobezitter krijgt een volledige vervanging als het probleem niet op lange termijn door de verzekeringsmaatschappij wordt verholpen.

Houd er ook rekening mee dat er een huurdersfunctie is als u een week of twee zonder auto zit.

Als uw auto totaal vernield is, betaalt uw verzekeringsmaatschappij u alleen de marktwaarde van uw auto uit. Voordat u een auto koopt, moet u natuurlijk aan de verzekeraar laten zien dat u nog steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Kijk uit voor eventuele bonussen en kortingen die worden aangeboden door de autoverzekeraar.

Wanneer u kiest voor een auto, lijkt het verstandig om de kosten van een pechhulpverzekering bij uw maandelijkse premie op te tellen. Het is echter van vitaal belang dat u rondkijkt voor de beste deal en prijzen vergelijkt. Het is ook van vitaal belang om te begrijpen dat hoewel volledige dekking uw auto voor de meeste gevallen dekt, dit niet noodzakelijk de duurste manier is om een ​​verzekering af te sluiten. Houd er rekening mee dat 'uitgebreid' ook niet per se volledige dekking betekent.

Wanneer u een auto huurt, zal het verhuurbedrijf u vragen om een ​​verzekeringsbewijs te tonen. Als u hen geen geldig verzekeringsbewijs kunt voorleggen, kunnen zij de auto weigeren en u de schade verwijten. Dit is iets dat zowel uw geduld als uw financiële vermogen om de kosten van een huurauto te betalen op de proef kan stellen als u er geen hebt.

Het is ook de moeite waard om te onthouden dat zelfs als u een polis heeft tegen diefstal, poging tot reparatie of brand van uw gehuurde voertuig, u nog steeds aansprakelijk kunt zijn voor het eigen risico. Het eigen risico is het bedrag dat u moet betalen voordat het autoverhuurbedrijf zijn deel uitbetaalt.

Als u een abonnement heeft op een dergelijke verzekering bij de RAAS of iets dergelijks, dekt deze zowel het eigen risico als de kosten van het verlies van de huurauto. Er wordt een eigen risicorekening aangemaakt om de te veel betaalde kosten te dekken.

Dus wat gebeurt er als u een auto huurt en de verzekering gereed heeft voor gebruik, maar het autoverhuurbedrijf weigert u ermee te laten rijden? Het antwoord is vrij simpel: je moet de auto stelen en de verzekeringsmaatschappij zal er niet achteraan gaan als het eenmaal buiten hun eigen aansprakelijkheidslimieten is gegaan.

What you will have to do in such a case will be to claim against the credit card company that sold the car to you. They will settle the claim with the insurance company and you will be able to reclaim your car. You may have to pay out of your own pocket to cover the risk but at least you will have the peace of mind knowing that your insurance company will take care of the damages. When you buy a car rental using credit cards the only consideration you should make is not to accept the insurance offered by the car rental company.

Als u de verzekering van het verhuurbedrijf afwijst, loopt u een financieel risico. Dit komt omdat als u de door het verhuurbedrijf aangeboden verzekering had aanvaard, u een aansprakelijkheid van ten minste £ 25 zou hebben opgelopen jegens de verzekeringsmaatschappij. Onderzoek heeft aangetoond dat ongeveer 65% van de automobilisten is afgeschrikt door de gedachte te moeten betalen voor een verzekering waarvan ze dachten dat ze ervoor betaalden. Wanneer u online autohuur koopt, krijgt u een huurformulier dat u moet invullen. Als u het formulier niet leest voordat u de verzekering accepteert, kan het zijn dat de dekking ongeldig is of dat u niet in staat bent om claimen tegen de polis.